geniş bahçesi ve iç mekanı ile çok güzel bir yer. türk kahvesi ve yanında verilen lokum lezzetli. ama çikolatalısufle çok başarılı değildi.daha fazlası için, instagram'da @dondurmagurmesi
Daha kapısından girerken insanı heyecanlandıran modern bir iç mekânı var. Hem içi hem de bahçesi güzel ve huzurlu. Çalışanlar güleryüzlü, yemekler lezzetli, temiz, hizmet kusursuz. Daha ne olsun.
Nişantaşı'nda ferah bir mekan, arkada güzel bir bahçesi var. Sadece latte ve sandviç yedim. Güzeldi. Ortamın ferah aydınlık olması keyifli vakit geçirmenizi sağlıyor.
Mekan çok şık,zaten arka bahçe kısmının büyüklüğünü çok seviyorum. Rahatrahat, geniş bir alan sunuyor ve uzun keyifli sohbetler için harika bir seçenek🌸menü yıllardır komple çok başarılı zaten🫶🏻🥂
Yeni keşfettiğimiz ve Aslı'nda yeni de açılan kafe, restoran, bar vs. Herşey. Bahçesi mükemmel. Özellikle yazın harika olacağını düşünüyorum.. Bir başlangıç tabağı istemiştik.. Çok güzeldi.
Pizza hamurları harika. Kendine özgü ve lezzetli. Tavuk ,mantar ve renkli biberlerle dolu makarna da tatmin ediciydi. Çocuk menüsündeki somon da lezzetli fakat pilav gerçekten başarısız.
Mekanın görünüsü cok güzel.Yemekler de lezzetli. Ama ne kokteyl ne servis için aynı seyleri söyleyebilirim. Bir kere afiyet olsun denmedi. Kokteyl de lezzetsiz, yavan bir sey olmustu ki içemedim zaten
Nişantaşında bulunabilecek en ferah,büyük mekan.Servisi daha hızlanabilir, garsonlar da çağırmadan gelse tadından yenmez.Profiterol lezzetli,bitki çaylarının hepsinin işine karanfil konmasa iyi olur.
Nişantaşının dar sokakları ve kaldırımlardaki masalarıyla kıyasla bahçesi bu civarda bulunmaz nimet. Çeşit bol, ama mutlaka seçerken sorun detayını öğrenin süpriz tabakla başbaşa kalmayın..
Servis güzeldi. Ortam da güzel. Fiyatlar nişantaşı ayarında, porsyonlar tabii ki cocuk menüsü kıvamında 😳😳😳 çok öde az ye :) Halen şaraba niye en pahalı fiyatı ödüyoruz dünyada!!! Anlamsız.
Nişantaşı’nda bu kadar büyük bahçeli mekan bulmak oldukça zor. Kıç kıça oturulan diğer mekanlara kıyasla oldukça başarılı. Pazarları serviste aksaklıklar olsa da genel olarak menü başarılı.
Bahçesinin büyüklüğü süper. Ama tüm bahçeyi şemsiyelerle kaplayınca gök yüzü göremez hale gelmek kötü. Gerçekten bahçede miyiz diye sorası geliyor insanın.
Arkadaşlar ile oturup şarap eşliğinde güzel bir gece geçirebilirsiniz... Bahçeyi hava soğuk olduğu için deneyemedim. Not: Garsonlar siz çağırmadığınız sürece varlığınızdan haberdar olmuyor.
Nişantaşından ucu bucağı bitmek bilmeyen restaurant. Kahvesi ve ortamı gayet güzel, binaların ortak alanlarını zapt etmiş olması ayrıca sinirimi bozuyor
Poor service as the waiter is asked for a tip & raised his voice. It is like you are getting an order from someone. Food is below average & will never comeback. The best things is the outside seating
Yine tesadufi olarak buldugumuz mekanlardan.cok sirin bir bahcesi var fakat yazin dahi gitseniz hirkanizla gitmeniz tavsiye olunur muthis bir ruZgari var.yemekler fena degil.