PxPixel
Donggeun Lee

Donggeun Lee

전주시, 전라북도
  • 13 Tips
  • 17 Pengikut
  • 11 Mengikuti
  • 2 Daftar
Daftar Donggeun di Semua Kota
  • Jeonju
  • Semua Kota
Kota Teratas Donggeun
Jeonju
3 Tips
Muat Lainnya
Muat Lainnya
Donggeun Lee
1 tempat yang diperbarui
1 tempat termasuk 라디오 스타
Donggeun Lee
0 tempat yang diperbarui
0 tempat
    Tips Terbaru Donggeun
    Simpan
    "Experience Korean culture with nice restaurants & tea-houses."
    Donggeun LeeDonggeun Lee · Juni 12, 2010
    Desa
    · Korea Selatan
    Simpan
    "Restaurant & pub with live performance for 40~50s"
    Donggeun LeeDonggeun Lee · Juni 12, 2010
    Restoran
    · Korea Selatan
    Simpan
    "Best korean royal foods..strongly recommand to u guys^*^~~"
    Donggeun LeeDonggeun Lee · Juni 12, 2010
    Masakan Korea
    · Korea Selatan
    Simpan
    "The place for cultivating genuine Jesus Christ Superstars in JJ Campus"
    Donggeun LeeDonggeun Lee · Juni 9, 2010
    Tidak Dikategorikan
    · Korea Selatan
    Simpan
    "Japanese restaurant"
    Donggeun LeeDonggeun Lee · Juni 7, 2010
    Masakan Jepang
    · Korea Selatan
    Simpan
    "Gelato & Waffle"
    Donggeun LeeDonggeun Lee · Juni 7, 2010
    Kafe
    · Korea Selatan