birkaç defa gitmiştim ama son gidişimizden sonra wc pisliğinden su ve gıda yoluyla bulaşan amip enfeksyonu yaşadı eşim (çiğ köfte/lahmacun yemişti).. not: genel cerrah olarak yazıyorum bunu..
Kalite, lezzet, servis ve insanlar aten muhteşem ama bu akşamki mum eşliğinde sütlaç sürprizleri ile günün stres ve yorgunluğunu atmayı sağlayan Ercan Bey ile Miraç Bey'e teşekkürler. Çok naziksiniz.
Her zaman keyifle yemeğimizi yediğimiz bu güzel mekanda; bu akşama neşeli sürprizleri ile ayrı bir keyif katan Miraç bey ve Ercan beye kendim ve arkadaşım adına teşekkür ederim.
Lahmacunu, ezogelin çorbası enfestir. Diri ve iri kıymadan yapılan kebap sevenlere tavsiye edilir. Spesyalleri iyidir. hijyeni ortalamanın üzerinde. Servis hızlı. Ekip güleryüzlü. Fiyatlar gayet uygun
Fiyat/performans olarak son derece başarılı. Karışık kebap ile sütlü bitter tavsiyemdir ✌🏻 üstelik yemek kartları da geçiyor ( sodexo, setcard, multinet vb.)
Etikete gerek yok eskiler iyi bilir.hizmet mükemmel tek sorunu yüksek dozda lezzeti var:) işletmecisi miraç bey mütevazilikte ve karizmada son nokta:)çalışanlarına zaten söylenecek söz yok
Güler yüZlü personeli yakışıklı mekan sahibi ve bunun üstünde muhteşem yemek secenekleri ardından türk kahvesi diyecek başka bişey varmı sizce adamsınn miracccc
Sutlaci ugruna kilometrelerce mesafeden gelinebilecek tek mekan... lahmacun ve icli koftesi muhakkak siparisinizde bulunmasi gereken diger yiyeceklerdir... afiyet olsun :)
Fümeli döner beyti lezzetliydi. Fiyatla birlikte düşününce bir daha gitmeye gerek yok. 35 tl ye göre lezzet geride kalmış. Her zaman tercih edeceğim bir yer olacağından emin değilim.
Yıllardır giderim, bir kez bile hayal kırıklığına uğramadım. Fırın çeşitleri özellikle lahmacun çok başarılı. Personel ilgili, ikramlar güzel. Haftaiçi öğlen çok fazla kalabalık oluyor.
kebaplarında ve lahmacundakuyruk yağı bolca kullanılmış.ben pek sevmem o yüzden bana göre değil sevenler gidebilir.iskenderi 16 tl dürümleri 13tl posiyon adana 16 tl
Oglenleri doner durumu güzel olur kaçırmayın. Sis yemek istiyorsanız kuzu sis fazla iri, çöp sis isteyin. Bir de dede kebap olması lazım bir Ozel yemekleri var kolesterol bombası ama deger
Karışık kebap 3 kişi iki kişilik istedik pek bişey yoktu tavuk ağırlıklı çok doyurucu değil mekan fena değil ama 3 kişi 100 tl ye 2 karışık 3 ayran lezzet fena değil ama parasına göre doymuyorsun.
Yemekler çok iyi ama her gelişimde aynı garsonla iletişim sorunu yaşıyorum. Bir türlü yıldızımız barışmadı :) Zaten garsonların çoğu başka ülkeden değil başka gezegenden gelmiş gibi :)