PxPixel
Honza Grmela

Honza Grmela

FacebookTwitter

Šefredaktor Pivních recenzí, sládek pivovaru Lucky Bastard

Brno
  • 79 Tips
  • 138 Pengikut
  • 111 Mengikuti
  • 14 Daftar
Daftar Honza di Semua Kota
  • Brno
  • Prague
  • Pilsen
  • Amsterdam
  • Warsaw
  • Senica
  • Hradec Králové
  • Petrov
  • Mikulov
  • Semua Kota
Kota Teratas Honza
Brno
5 Daftar Dibuat · 53 Tips
Prague
3 Daftar Dibuat · 6 Tips
Pilsen
1 Daftar Dibuat · 1 Tips
Amsterdam
1 Tips
Warsaw
1 Daftar Dibuat
Senica
1 Daftar Dibuat
Hradec Králové
1 Daftar Dibuat
Petrov
1 Daftar Dibuat
Mikulov
1 Tips
Muat Lainnya
Muat Lainnya
Daftar Terbaru Honza
Honza Grmela
25 tempat yang diperbarui Mei 9, 2014
Podniky, kde budeš Lucky Bastard. Na čepu mívají pivo Lucky Bastard nebo kde jsou v prodeji lahve Lucky Bastard. Před návštěvou podniků se informujte, zda je LB na čepu, sudy mizí velmi rychle!
+4
Honza Grmela
3 tempat yang diperbarui Agustus 31, 2013
3 tempat termasuk Výčep Na stojáka, Hostinec U Bláhovky, Na Božence
+1
Honza Grmela
9 tempat yang diperbarui September 27, 2013
9 tempat termasuk U Karla, Saint Patrick Pub, Plzeňský dvůr, Vinárna a Restaurace TRAMÍN
+5
Honza Grmela
5 tempat yang diperbarui November 17, 2012
Ochutnávkové hospody s třetí (čtvrtou, pátou) pípou v Plzni dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/ochutnavkove-hospody-s-treti-pipou-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+4
Honza Grmela
28 tempat yang diperbarui November 22, 2013
Pivotéky a prodejny piva dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/seznam-pivotek-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+60
Honza Grmela
31 tempat yang diperbarui Agustus 25, 2013
Ochutnávkové hospody s třetí (čtvrtou, pátou) pípou v Praze dle našeho seznamu na http://pivnirecenze.cz/ochutnavkove-hospody-s-treti-pipou-v-cesku-a-na-slovensku kde je více podrobností k podnikům.
+73
    Tips Terbaru Honza
    Simpan
    "Pěkný slad za dobré ceny i v menších odběrech. Pro přesné specifikace si při nákupu řekněte o analýzu."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Juni 19, 2014
    Tempat penyulingan
    · Ceko
    Simpan
    "Dříve měli dobře načepovanou Černou Horu a super škvarkové chleby. Teď je tu Starobrno a podivné kaťáky na lístku."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Mei 23, 2014
    Restoran
    · Brno, Ceko
    5.4
    Simpan
    "Na čepu se vždy pivo Lucky Bastard dle aktuální nabídky"
    Honza GrmelaHonza Grmela · Mei 3, 2014
    Ceko
    · Brno, Ceko
    7.0
    Simpan
    "Už jsem tu poněkolikáté a opět je to skvělé. Pivo by sice mohlo být v lepší kondici ale jinak nemám co vytknout."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Maret 31, 2014
    Masakan India
    · Brno, Ceko
    6.3
    Simpan
    "Nefunkcni obsluha, dlouhe cekani na jidlo, teple spatne nacepovane pivo. Sem uz ne. A tak to vypadalo pred par mesici slibne..."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Maret 6, 2014
    Restoran
    · Brno, Ceko
    7.5
    Simpan
    "Menu jsem nemel nicmene stala nabidka velmi dobra, veprova panenka sous vide vytecna. Doporucuji."
    Honza GrmelaHonza Grmela · Februari 10, 2014
    Restoran
    · Tábor, Ceko
    6.5