Sütte balık farklı bir lezzet, fırında bol süt ve beşamel sos ile levrekten yapıyorlar.Favası çok başarılı, kalamar da porsiyonları küçük de olsa gayet iyi.Fiyatlar makul, levrek kilo 75 lira, meze 10
Manzara, mezeler, mercan balığı ve cevizli helva çok iyiydi. Börülceyi ve yoğurtlu patlıcanı ayrıca tavsiye ederim. Ezme de güzeldi ne diyim her şey güzeldi:) Saat 19.30 gibi gelin çok geç kalmayın.
Burada güneşin batışını izlemeden yaşadım demeyin! Ayrıca işletme her geldiğimde daha iyiye gidiyor, lezzet, servis,ilgi-alaka gerçekten çok iyi! Ahtapot muhteşem, karidese bayıldık!
Very nice atmosphere and outstanding view. Silent and peace. Variety of the appetisers should be much more. Serving quality is less and far from professional. Little school guys serving.
One of the best fish restaurants around İzmir. Sunar's son Tamer is in charge. Very welcoming and friendly. No wine list, but many kinds of Rakı. Try any grilled fish. A must go around Dikili...
Dikili'yi sevme nedenim. Bademliköyünden Denizkoy yoluna çıktığınızda sagda denizin dibinde salas sakın bi balıkçı. Manzara sahane; özellikle gun batımı eşsiz.
Mezeler özellikle ahtapot muhteşemdi, fiyat çok uygun geldi iki kişi balık, 4 çeşit meze ve biralar ile 120 TL hesap ödedik. Fiyata göre yemekler ve manzara çok başarılı
Dunya tatlısı Işletme sahibi ve güler yüzlü seçilmiş insanlardan oluşan harika ekip ve mezeleri balıkları gün batımını yaşamak cok.keyifli mekana çıkın çıkın gidin
Manzarası sakinliği ile Dikiliye her geldiğimde Balıkları, mezeleri, servisi ile oldukça başarılı. Bu gün yoğurtlu patlıcan favorim içine kapari ve hardal sosu eklenmiş oldukça değişik bir lezzet 👌👏
Balık, mezeler ve ahtapotsalatası efsane. Rokasalatasını da unutmayın sakın. Kediler masanıza tirmanabilir ama cok sevimlilier. Bence mutlaka gitmelisiniz.
Sakli kalmis lezzet hazinelerinden. Salatasi, mezeleri, kalamari cok cok guzel. Ayrica, Abi raki var di mi sorumuza burasi Izmir gencler demis olan efsane bi sef garsona sahip. Kalbimizde yeri ayri.
Henüz keşfedilmeye başlanmamış Dikili-Bademli'nin en güzel manzaralı restaurantıdır. Yolunuz düşerse mutlaka uğrayın hatta yolunuzu düşürün. Acayip huzur veren bir yerdir. İyi eğlenceler.
Salaş hali ne güzeldi!Sadece güneş hala muhteşem batıyor ama yeni düzenlendiği hali ile sıradan bir balıkçı olmuş!Deniz ile aramıza mesafe girmiş, servis ilgisiz,balık illa ki kolay diye tava yapıldı!
50 km civarında olsanız bile akşam keyfi için katedeceğiniz mesaye değer. Ama devrilecek küçükle-büyükle aynı mesafeyi dönmeyi düşünmeyin, su gibi gidiyor.
İyi deniz mahsulü ve meze yemek için kesinlikle doğru, iyi hizmet bekleyenler içinse tamamen yanlış bir yer. Yoğurtlumezelerini, kalamarını tavsiye ederim. Aç gitmeyin, gidin orada beklerken acıkın.
Suratsiz servis, cok az cesit meze ve icki, 400TL hesaba bir kahveikram edilmemesi gibi seylere merakliysaniz, sirf manzarasi icin buyrun gidin. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. 4/10 (baliklar lezzetli)
Menüleri yok, fiyatları kişiye göre değişiyor.biz mezeleri seçerken başka birinin hesabı için "Balıkları 100'erden yaz gitsin" demelerine şahit oldum.4 meze,2 çipura,2 bira,1 su için 250 lira ödedik.